8 september 2012
16:00

Svartbjörnsbyns IF

Referat: Unbyns IF - Svartbjörnsbyns IF

Vi startade med Marcus i mål, Jens hb, Peter och Burman mb och Erik vb. På mitten Kris och Simon med Martin framför. Linus spelade på hy och Jarro på vy. Robbs längs fram. Mats, Levi och senare Matte var avbytare.

Matchen börjar med att vi inte alls är med och Björns kan snabbt ta ledningen med 0-1 efter att vi varit väldigt tveksamma på egen planhalva. Vi krånglar oss ur den svåra starten och jämnar ut spelet. tyvärr kan dom göra 0-2 efter hörna där deras spelare ryggar in bollen.
Vi kan reducera innan paus efter att Jarro lagt en fin boll på djupet och Martin blivit fri och han avslutar utom räckhåll för deras keeper. Vi pelar rätt bra i detta skede av matchen och skapar en hel del, framförallt via Linus på högerkanten.

I andra kan dom snabbt göra 1-3 efter att vi inte lyckats sätta press på deras spelare och han kan lägga en lång boll som gär över Marcus - shit!
Vi spelar trots allt rätt bra. Dom har mycket boll, men utan att skapa speciellt farliga chanser. Vi försöker spela lite mer offensivt och flyttar fram, men mitt i halvleken kan dom tyvärr göra 1-4 efter att dom spelat igenom vår backlinje och avslutat vid stolpen.

Mot slutet av halvleken kan vi reducera genom att Mats spelar in bollen mot Kris, får tillbaks den och sen lägger in den till Martin som med vänstern lägger in den i målisens högra hörn.
Tyvärr har vi inte tid att komma ikapp, även om Martin får några lägen som sånär kunde resulterat.
Vi är återigen lite lite folk på matchen, och kan därigenom inte ge jörns en riktig match. Dom får utdelning på sina chanser, vi inte (har vi hört det förut?). Men dom vinner välförtjänt, även om det känns som om vi kunde ha hotat om vi inte släppt in en del billiga mål bakåt.
Kris och Simon spelar bra på mitten. Robbs och Martin gör det bra framåt idag. Linus gör en bra första halvlek speciellt.